Kuinka saapua

Kartta ja ajo-ohjeet

Martinlaakson Ostari sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa erinomaisten liikenneyhteyksien lähettyvillä, Martinlaakson aseman vieressä, osoitteessa Kivivuorentie 4, Vantaa. Kauppakeskukseen on helppo saapua niin omalla autolla, bussilla kuin junallakin.

Lisätietoa julkisista liikennevälineistä »

Pysäköinti

Martinlaakson Ostarin pysäköintitilat palvelevat sekä kauppakeskuksen asiakkaita, Martinlaakson Ostarin asuntojen asukkaita että Martinlaakson julkisia liikennevälineitä käyttäviä liityntäpysäköijiä.
Pysäköintihallissa ja parkkikannella on yhteensä 475 pysäköintipaikkaa, joista asiakaspaikkoja on 301, asukaspaikkoja 54 ja liityntäpysäköijille on 140 pysäköintipaikkaa. Asiakas-, asukas- ja liityntäpysäköintipaikat on merkitty omilla tunnuksilla.

Pysäköintihalli on avoinna
Ma-pe klo 7 - 22
La klo 7 - 22
Su klo 9 - 22

Kauppakeskuksen katolla sijaitsevalle parkkikannelle pääsee autolla 24h.

Asiakaspysäköinti
Martinlaakson Ostarilla on 301 ilmaista asiakaspysäköintipaikkaa. Martinlaakson Ostarin liikkeiden asiakkaille pysäköinti on 2 tuntia ilmainen ja kahden tunnin jälkeen 2 euroa/tunti.

Sisäänajo Martinlaakson Ostarin pysäköintihalliin Kivivuorentien puolelta.

Liityntäpysäköinti
Liityntäpysäköinti on joustava tapa yhdistää henkilöauton ja joukkoliikenteen käyttö. Voit saapua Martinlaakson Ostarille omalla autolla ja jatkaa joukkoliikenteellä vaikkapa työpaikallesi. Kotimatkalla voit tehdä ruokaostoksesi ja hoitaa muut asiassa helposti Martinlaakson Ostarin liikkeissä.

Asukaspysäköinti
Martinlaakson Ostarin yhteydessä olevissa asunnoissa asuville on kauppakeskuksen pysäköintihallista varattu 54 nimettyä asukaspaikkaa.

 

Julkiset liikennevälineet

Martinlaakson Ostari sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa erinomaisten liikenneyhteyksien lähettyvillä, Martinlaakson aseman vieressä.
Junan ja bussien aikataulut löydät HSL:n sivuilta > www.hsl.fi
Martinlaakson Ostarin katuosoite on Kivivuorentie 4, Vantaa